103, Lago Jardin, Mz 3

Kauniilla ja rauhallisella Lago Jardin I alueella sijaitseva yhden makuuhuoneen rivitaloasunto. Esteetön! Olohuoneessa on vuodesohva. Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allas, ravintola ja tenniskenttä. Asunto on täysin remontoitu vuonna 2007. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 500 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 500 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa. Kohteet 215, 216, 287 ovat samalla alueella, joten isompikin porukka voi majoittua siten, että kaikilla on kuitenkin oma asunto. Lemmikkieläimet sallittu.

Langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan

GPS-koordinaatit: 37.968493 , -0.732227

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 250 for 6 nights (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

103, Lago Jardin, Mz 3 is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "103, Lago Jardin, Mz 3"

There are no reviews yet.