103, Lago Jardin, Mz 3

ASUNTO ON MYYNNISSÄ HINTA 79.000€, Voit tehdä varauksen jos hyväsyt, että asuntoa voi näyttää tarvittaess kerran viikossa, sovittuna päivänä.

Kauniilla ja rauhallisella Lago Jardin I alueella sijaitseva yhden makuuhuoneen rivitaloasunto. Esteetön! Olohuoneessa on vuodesohva. Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allas, ravintola ja tenniskenttä. Asunto on täysin remontoitu vuonna 2007. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 500 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 500 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa. Kohteet 215, 216, 287 ovat samalla alueella, joten isompikin porukka voi majoittua siten, että kaikilla on kuitenkin oma asunto. Lemmikkieläimet sallittu.

Langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan

GPS-koordinaatit: 37.968493 , -0.732227

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 250 6 yötä(+takuuvuokra, siivous ja check in/out)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

103, Lago Jardin, Mz 3 on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 103, Lago Jardin, Mz 3

Tuotearvioita ei vielä ole.