215, Lago Jardin Mz 2

Paratiisimaisessa ympäristössä kaksikerroksinen kahden makuuhuoneen rivitaloasunto. Alakerrassa olohuone ja baarikeittiö jossa mm. astianpesukone. Yläkerrassa ovat makuuhuoneet ja suihkukaapilla varustettu kylpyhuone. Sisään astut aurinkoisen pation kautta. Asuntoon kuuluu lisäksi OMA KATTOTERASSI.

Lemmikkieläimet sallittu.

Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allasalue jossa ravintola sekä tenniskenttä. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 400 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 400 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa.

Terveellisen ja hyvälaatuisen ilmaston takaa vieressä sijaitseva suolajärvi. Kohteemme 103, 216, 242, 287 sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, joten isompikin porukka voi lomailla yhdessä ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omaan asuntoon. Torreviejan keskustaan n. 5 km. Meren rantaan n. 3 km.

Langaton INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 210 × 6 yötä (+ takuu, siivous, avainten luovutus )

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

215, Lago Jardin Mz 2 on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 215, Lago Jardin Mz 2

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotearvioita ei vielä ole.