215, Lago Jardin Mz 2

Paratiisimaisessa ympäristössä kaksikerroksinen kahden makuuhuoneen rivitaloasunto. Alakerrassa olohuone ja baarikeittiö jossa mm. astianpesukone. Yläkerrassa ovat makuuhuoneet ja suihkukaapilla varustettu kylpyhuone. Sisään astut aurinkoisen pation kautta. Asuntoon kuuluu lisäksi OMA KATTOTERASSI.

Lemmikkieläimet sallittu.

Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allasalue jossa ravintola sekä tenniskenttä. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 400 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 400 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa.

Terveellisen ja hyvälaatuisen ilmaston takaa vieressä sijaitseva suolajärvi. Kohteemme 103, 216, 242, 287 sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, joten isompikin porukka voi lomailla yhdessä ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omaan asuntoon. Torreviejan keskustaan n. 5 km. Meren rantaan n. 3 km.

Langaton INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 210 for 6 nights (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

215, Lago Jardin Mz 2 is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "215, Lago Jardin Mz 2"

There are no reviews yet.