216, Lago Jardin Mz3 I

Kaksikerroksisen rivitalon ylemmässä kerroksessa yhden makuuhuoneen asunto. Lasitetulta parvekkeelta on kaunis näköala yli appelssiinilehdon. Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allasalue josta löytyy ravintola sekä tenniskenttä. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 700 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 700 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa. Terveellisen ja hyvälaatuisen ilmaston takaa vieressä sijaitseva suolajärvi.
Kohteemme 103, 214, 215, 242, 287 sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, joten isompikin porukka voi lomailla yhdessä ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omaan asuntoon.
Torreviejan keskustaan n. 5 km.
Meren rantaan n. 3 km.
Langaton INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 270 6 yötä (+asunnonluovutus, siivous ja takuu)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

216, Lago Jardin Mz3 I on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 216, Lago Jardin Mz3 I

Tuotearvioita ei vielä ole.