216, Lago Jardin Mz3 I

Kaksikerroksisen rivitalon ylemmässä kerroksessa yhden makuuhuoneen asunto. Lasitetulta parvekkeelta on kaunis näköala yli appelssiinilehdon. Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allasalue josta löytyy ravintola sekä tenniskenttä. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 700 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 700 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa. Terveellisen ja hyvälaatuisen ilmaston takaa vieressä sijaitseva suolajärvi.
Kohteemme 103, 214, 215, 242, 287 sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, joten isompikin porukka voi lomailla yhdessä ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omaan asuntoon.
Torreviejan keskustaan n. 5 km.
Meren rantaan n. 3 km.
Langaton INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 270 6 yötä (+asunnonluovutus, siivous ja takuu)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

216, Lago Jardin Mz3 I on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 216, Lago Jardin Mz3 I

Tuotearvioita ei vielä ole.