217, El Paraiso

Lomailua kivenheiton päässä Välimerestä. El Paraison alueella sijaitseva kolmikerroksinen rivitalo. Kodikas kahden makuuhuoneen asunto on toisessa kerroksessa. Parveke on etelän suuntaan. Molemmissa makuuhuoneissa on makuupaikat kahdelle. Kylpyhuone on varustettu suihkulla.Asunnossa myös pesukone. Ruokamarket, ravintolat ja posti tien toisella puolella. Kaupungin keskustaan pääset bussilla aivan vierestä tai vaikkapa kävellen. Noin 150 metrin päässä on viihtyisä ja edullinen uima-allasalue (www.elparaisotorrevieja.com) ja mikä parasta, asunnon erottaa Välimerestä ja uimarannasta vain rantakatu.

INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 230 6 yötä (+asunnonluovutus, siivous ja takuu)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

217, El Paraiso on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 217, El Paraiso

Tuotearvioita ei vielä ole.