217, El Paraiso

Lomailua kivenheiton päässä Välimerestä. El Paraison alueella sijaitseva kolmikerroksinen rivitalo. Kodikas kahden makuuhuoneen asunto on toisessa kerroksessa. Parveke on etelän suuntaan. Molemmissa makuuhuoneissa on makuupaikat kahdelle. Kylpyhuone on varustettu suihkulla.Asunnossa myös pesukone. Ruokamarket, ravintolat ja posti tien toisella puolella. Kaupungin keskustaan pääset bussilla aivan vierestä tai vaikkapa kävellen. Noin 150 metrin päässä on viihtyisä ja edullinen uima-allasalue (www.elparaisotorrevieja.com) ja mikä parasta, asunnon erottaa Välimerestä ja uimarannasta vain rantakatu.

INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

.

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 230 6 yötä(+takuuvuokra, siivous ja check in/out)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

217, El Paraiso on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 217, El Paraiso

Tuotearvioita ei vielä ole.