242, Lago Jardin Mz 4

Kauniilla, puistomaisella ja rauhallisella Lago Jardin I alueella sijaitseva remontoitu yhden makuuhuoneen asunto, joka sijaitsee kaksikerroksisen rivitalon toisessa kerroksessa. Huoneistossa on kaikki tarpeellinen internetyhteyksineen. Olohuoneessa vuodesohva. Kylpyhuoneessa on kylpyamme. Ikkunoista ja ranskalaistyyppiseltä parvekkeelta näkymä sisäpihan kauniiseen puutarhaan sekä suolajärvelle.

Alueen asukkaiden käytössä suuri uima-allasalue jossa ravintola sekä tenniskenttä. Lähimpään ruokamarkettiin (Mercadona) matkaa on noin 900 m. Useita ravintoloita löytyy 1,5 km:n säteeltä. Bussipysäkille matkaa on noin 900 m. Matalalattiabussi Torreviejan keskustaan kulkee kerran tunnissa. Terveellisen ja hyvälaatuisen ilmaston takaa vieressä sijaitseva suolajärvi.
Kohteemme 103, 214, 215, 216, 287 sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä, joten isompikin porukka voi lomailla yhdessä ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus omaan asuntoon.
Sisäsiistit koirat sallittuja.

Langaton INTERNET-YHTEYS sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 190 × 6 yötä (+ takuu, siivous, avainten luovutus )

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

242, Lago Jardin Mz 4 on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 242, Lago Jardin Mz 4

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotearvioita ei vielä ole.