312, Bullas

Tasokasta lomailua Välimerta ihaillen.
Vuonna 2016 valmistunut kahden makuuhuoneen tasokas yläkerran päätyasunto rauhallisella alueella Los Altosin rinteessä. Toisessa makuuhuoneessa reilun kokoinen parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi olohuoneen sohva on levitettävissä kahden hengen vuoteeksi, joka mahdollistaa kahden lisähenkilön tilapäisen yöpymisen. Asunnossa on kaksi suihkullista kylpyhuonetta, joista toinen on päämakuuhuoneessa (en-suite).
Keittiö on täysin koneellistettu integroiduin konein.
Olohuoneesta on käynti aamuauringon puoleiselle parvekkeelle, josta pääsee koko asunnon kokoiselle omalle kattoterassille. Aurinkoisella kattoterassilla on täydellinen kesäkeittiö, josta löytyy kaasugrilli, keittolevy, jääkaappi sekä tiskiallas vesipisteineen. Terassilta hienosti näkyvää välimerta voit ihailla baaritiskin ääressä istuskellen.
Kaappi- ja säilytystilaa löytyy runsaasti. Esimerkiksi Golfbägit voi säilyttää terassin rappusten alla olevassa varastossa.
Asunnon viilennys ja lämmitys on toteutettu tehokkaasti ja taloudellisesti kolmella ilmalämpöpumpulla. Lisäksi molemmissa kylpyhuoneissa sekä olohuoneessa ja keittiössä on lattialämmitys.
Asunto on suojattu murtohälyttimellä.
Muutaman sadan metrin päästä löytyy ostoskeskus, josta ympäristöineen löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Torreviejan sisäisen liikenteen bussipysäkille on viiden minuutin kävelymatka.

Autohallipaikka sisältyy vuokraan.

Langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 600 6 yötä (+asunnonluovutus, siivous ja takuu)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

312, Bullas on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 312, Bullas

Tuotearvioita ei vielä ole.