312, Bullas

Tasokasta lomailua Välimerta ihaillen.
Vuonna 2016 valmistunut kahden makuuhuoneen tasokas yläkerran päätyasunto rauhallisella alueella Los Altosin rinteessä. Toisessa makuuhuoneessa reilun kokoinen parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisäksi olohuoneen sohva on levitettävissä kahden hengen vuoteeksi, joka mahdollistaa kahden lisähenkilön tilapäisen yöpymisen. Asunnossa on kaksi suihkullista kylpyhuonetta, joista toinen on päämakuuhuoneessa (en-suite).
Keittiö on täysin koneellistettu integroiduin konein.
Olohuoneesta on käynti aamuauringon puoleiselle parvekkeelle, josta pääsee koko asunnon kokoiselle omalle kattoterassille. Aurinkoisella kattoterassilla on täydellinen kesäkeittiö, josta löytyy kaasugrilli, keittolevy, jääkaappi sekä tiskiallas vesipisteineen. Terassilta hienosti näkyvää välimerta voit ihailla baaritiskin ääressä istuskellen.
Kaappi- ja säilytystilaa löytyy runsaasti. Esimerkiksi Golfbägit voi säilyttää terassin rappusten alla olevassa varastossa.
Asunnon viilennys ja lämmitys on toteutettu tehokkaasti ja taloudellisesti kolmella ilmalämpöpumpulla. Lisäksi molemmissa kylpyhuoneissa sekä olohuoneessa ja keittiössä on lattialämmitys.
Asunto on suojattu murtohälyttimellä.
Muutaman sadan metrin päästä löytyy ostoskeskus, josta ympäristöineen löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Torreviejan sisäisen liikenteen bussipysäkille on viiden minuutin kävelymatka.

Autohallipaikka sisältyy vuokraan.

Langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan.

Hinta

 NormaaliKesäkausi
Kuukausi (29 yöta):1035 €1340 €
3 viikkoa (20 yöta):900 €1150 €
2 viikkoa (13 yöta):690 €880 €
Viikko (6 yöta):400 €510 €

Sesonkikaudet:

Kesäkausi: 1.6. – 31.8.
Talvikausi: 1.9. – 31.5.

Asunnon esittely ja avainten luovutus 25,00 €
Asunnon lopputarkastus 25,00 €

Alle kahden kuukauden varauksessa varausmaksu on enintään 200 € (kuitenkin korkeintaan puolet koko vuokran määrästä). Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa. Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 510 for 6 nights

Saat meihin yhteyden sähköpostilla torreteam@uusitorreteam.fi tai WhatsApp +34 693 002 104

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "312, Bullas"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.