329, Roentgen II

Viihtyisä kahden makuuhuoneen asunto 15-kerroksisen hissillisen talon viidennessä kerroksessa kauniissa ja hyvin hoidetussa, arvostetussa taloyhtiössä.
Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetystä olohuoneesta ja ruokailutilasta on käynti lasitetulle kaakon suuntaiselle parvekkeelle, josta on kaunis näkymä Välimerelle.
Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy mm. astianpesukone.
Kahdesta kylpyhuoneesta toisessa on kylpyamme ja toisessa suihku. Toinen kylpyhuone on päämakuuhuoneen yhteydessä (en-suite).
Asunnon viilennys ja lämmitys on toteutettu nykyaikaisesti ja tehokkaasti jokaiseen huoneeseen kanavoidulla ilmalämpöpumpulla.
Taloyhtiö piha-alueineen on viihtyisä ja hyvin hoidettu. Piha-alueelta löytyy uima-altaiden lisäksi lasten leikkialue ja pöytätennis. Talossa on vartija ympäri vuorokauden.
Suositulle Los Locosin uimarannalle on matkaa vain muutama sata metriä.

Langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 300 for 6 nights (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

329, Roentgen II is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "329, Roentgen II"

There are no reviews yet.