359, Apolo

Tyylikästä lomailua Torreviejan ydinkeskustassa.
Avara ja valoisa yhden makuuhuoneen kattohuoneisto, joka on täysin remontoitu 2018. Asunto on nelikerroksisen hissillisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa.
Tilavassa olohuoneessa on vuodesohva, joka mahdollistaa 1-2 henkilön tilapäisen yöpymisen sekä 55” smart-tv. Olohuoneesta on käynti suurelle aurinkoiselle parvekkeelle, jossa on mukava oleskeluryhmä.
Makuuhuoneessa on skandinaaviset mitat täyttävä (160×200) parivuode sekä runsaasti kaappitilaa.
Modernista, hyvin varustellusta keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen. Pyykinpesukone, astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat integroitu tyylikkäästi keittiökalusteisiin.
Kylpyhuone on varustettu tilavalla suihkukaapilla.
Asunto sijaitsee aivan Torreviejan ydinkeskustassa, joten kaikki palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Suositulle rantapaseolle lukuisine ravintoloineen ja muine palveluineen on matkaa vain n. 300 metriä.

Luotettavasti valokuidulla toteutettu langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 260 for 6 nights (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

359, Apolo is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "359, Apolo"

There are no reviews yet.