359, Apolo

Tyylikästä lomailua Torreviejan ydinkeskustassa.
Avara ja valoisa yhden makuuhuoneen kattohuoneisto, joka on täysin remontoitu 2018. Asunto on nelikerroksisen hissillisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa.
Tilavassa olohuoneessa on vuodesohva, joka mahdollistaa 1-2 henkilön tilapäisen yöpymisen sekä 55” smart-tv. Olohuoneesta on käynti suurelle aurinkoiselle parvekkeelle, jossa on mukava oleskeluryhmä.
Makuuhuoneessa on skandinaaviset mitat täyttävä (160×200) parivuode sekä runsaasti kaappitilaa.
Modernista, hyvin varustellusta keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen. Pyykinpesukone, astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat integroitu tyylikkäästi keittiökalusteisiin.
Kylpyhuone on varustettu tilavalla suihkukaapilla.
Asunto sijaitsee aivan Torreviejan ydinkeskustassa, joten kaikki palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Suositulle rantapaseolle lukuisine ravintoloineen ja muine palveluineen on matkaa vain n. 300 metriä.

Luotettavasti valokuidulla toteutettu langaton INTERNET-yhteys sisältyy vuokraan.

Asunnon avainten luovutus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)
Asunnon lopputarkastus 25,00 € ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Varausmaksu alle kahden kuukauden varauksessa on 200 €. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä vuokrauksissa varausmaksu on kuukauden vuokraa vastaava summa.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun koko varauksen Varausmaksu muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 260 6 yötä (+asunnonluovutus, siivous ja takuu)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

359, Apolo on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 359, Apolo

Tuotearvioita ei vielä ole.