Usein Kysyttya

Asuntoon voi saapua varauksen alkamispäivänä aikaisintaan klo 16. Asunnon luovuttaminen tapahtuu varauksen viimeisenä päivänä klo 10 mennessä. Mikäli saapumispäiväsi ei ole sama kuin edellisen vuokralaisen lähtöpäivä tai vastaavasti lähtöpäiväsi ei ole sama kuin seuraavan vuokralaisen saapumispäivä, voidaan saapumis- ja luovutusajoista poikkeaminen sopia helposti.

Asunnot ovat kalustettuja ja niissä on tarvittavat liinavaatteet ja astiat. Liinavaatteet ja astiat ovat mitoitettu vuodepaikkojen mukaisesti. Rantapyyhkeet eivät kuulu asuntojen varusteluun.

Viimeisenä päivänä asukkaan velvollisuuksiin kuuluu tiskata astiat, tyhjentää jääkaappi ja pakastin, viedä roskat ulos ja poistaa kaikki ostamansa ruokatavarat jotka ovat avonaisissa pakkauksissa.

Tupakointi on kiellettyä kaikkien vuokrakohteidemme sisätiloissa

Lukee kunkin asunnon tiedoissa. Lemmikkien maksimimäärä on yksi, ellei muuta ole kirjallisesti (s-posti) sovittu.

Varaus- / vakuusmaksu maksetaan hetivaraustatehdessä.

Lyhyiden varausten hinta maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen viimeistään 30pv ennen vuokrauksen alkua. Kahden kuukauden ja sitä pidemmissä varauksissa vuokra maksetaan kuukausittain etukäteen. Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi vuokrasopimuksen, josta löydät tarkat maksuohjeet.

Varaukset ovat määräaikaisia, joka tarkoittaa sitä, että varausvahvistuksessa oleva loppusumma on maksettava riippumatta siitä, asutaanko asunnossa koko varausaikaa.

Vuokralainen ei saa luovuttaa tai vuokrata asuntoa tai sen osaa kolmannen osapuolen käyttöön ilman välittäjän kirjallista suostumusta.

Vuokra-aika päättyy varausvahvistukseen merkittynä päivänä, mutta mikäli muita varauksia ei ole sitä on mahdollista jatkaa erillisellä sopimuksella.

Asukas ei saa tehdä ilman lupaa asuntoon mitään muutoksia, tai kiinnittää tauluja ym. sellaisia tavaroita joista jää jälki huoneistoon.

Jos vuokralainen peruu varauksen ennen varauksen alkamista, on vuokranantaja oikeutettu pidättämään itsellään varausmaksun.

Varsinaisen vuokran lisäksi maksettavaksi tulevat kunkin kohteen tiedoissa mainitut sähkö- ja siivousmaksut.
Lisäksi kohteen esittely/check in 30,00 euroa ja lopputarkastus/check out 30,00 euroa. Alle 3kk. varauksissa takuuvuokra 300,00 ja yli 3kk. varauksissa 1 kuukauden suuruinen takuuvuokra.

Mikäli kohteen tiedoissa ei ole toisin mainittu, tarkoitetaan ”normaali” vuokralla syys-toukokuuta ja ”kausi” vuokralla kesä-elokuuta.

Maksimi vuokra-aika on 11 kk. kerrallaan.

Minimi vuokra-aika (hinta) on 1 viikko. Vuokra-Minimi vuokra-aika (hinta) on 1 viikko. Vuokra-aika voi alkaa ja päättyä minä päivänä tahansa, eikä sen tarvitse olla tasaviikkoja tai -kuukausia. Lisäpäiville lasketaan vuorokausi hinta (esim. 10 vrk:n vuokraus: viikkovuokra / 6 = vrk.hinta tai 17 vrk:n vuokraus: kahden viikon vuokra / 13 = vrk.hinta).

Jokaisen asunnon tiedoista löydät sivun alareunasta aina ajan tasalla olevat tiedot varaustilanteesta.

Taloyhtiöiden uima-altaat ovat vuokralaisten käTaloyhtiöiden uima-altaat ovat vuokralaisten käytössä altaan aukioloaikoina, jotka ilmoitetaan allasalueen sääntöjen yhteydessä, yleensä allasalueen seinällä olevassa taulussa. Kaikissa taloyhtiöissä uima-altaat eivät ole talviaikaan käytössä. Uima-altaiden mahdollisista remonteista ei välity meille tietoa, joten emme voi ottaa vastuuta niiden mahdollisista remonteista lomanne aikana. Myöskään aukioloaikojen muutoksista ei välity meille erikseen tietoa.

Olemme asunnon omistajille vastuussa asuntojen kunnossapidosta. Loppusiivous on aina tilattava meiltä.
Vuokralaisen on kuitenkin huolehdittava asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa tavanomaista siisteystasoa vastaavaan kuntoon. Muussa tapauksessa vuokralaiselta pidätetään kaikki asunnon siivoukseen liittyvät erityiskulut takuuvuokrasta.

Loppusiivoukseen kuuluu pyykkien pesu (yksi vuodevaate+pyyhe -setti per henkilö), saniteettitilojen pesu, imurointi ja pintojen sekä lattioiden pyyhkiminen. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskausta eikä roskien tai ruokatarvikkeiden pois vientiä. Erityisestä siivouksesta veloitamme 25 euroa/alkava tunti + mahdolliset ylimääräiset pesulakulut, matot, patjat, verhot jne.

Mikäli et ole saanut vuokrasopimusta maksuohjeineen s-postitse kolmen vuorokauden kuluessa, ole meihin yhteydessä joko s-postitse tai puhelimitse. Tällä tavoin voimme korjata mahdollisesta teknisestä viasta johtuvan virheen

On mahdollista, että huoneistoissa saattaa esim. wc-pönttö alkaa vuotamaan, kahvinkeitin hajoaa tai jotain muita pikkuvikoja ilmenee vuokrauksen aikana. Silloin vuokralaisen tulee AINA ottaa välittömästi yhteyttä vuokranantajan edustajaan (TorreTeam). Hoidamme paikalle huoltomiehen, joka suorittaa korjaukset tai toimitamme paikalle uuden laitteen rikkoutuneen tilalle ensi tilassa. Mikäli laitteen rikkoutuminen johtuu vuokralaisen huolimattomuudesta, niin hän on itse velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Kaikki internet-yhteydet ovat langattomia. Oman päätelaitteen liittäminen verkkoon on vuokralaisen omalla vastuulla.

Niinpä?

Edustajamme tulee paikalle sovittuna aikana luovuttamaan avaimet ja esittelemään asunnon.

Vuokrasopimus allekirjoitetaan maksamalla 30pv ennen matkan alkua.

Ei ikävä kyllä saa. Hyvä paikka tiedustella vaihtoehtoja on Bikemania