223, Res. Amapolas IV

Aurinkoa, rantoja, shoppailua, golfia……..

Orihuela Costalla La Zeniassa tilava ja valoisa rivitalon kaksikerroksinen päätyhuoneisto (duplex) huippusijainnilla.

Alakerta: Oh, 2 mh, ( 4 vuodepaikkaa), keittiö, perhekylpyhuone ja terassi. Olohuoneessa sähkötakka. Yläkerta: Iso ja avara makuuhuone oleskelutila, jossa TV (n. 25 m2, 2 vuodepaikkaa.), kph sekä kolmella sivulla kiertävä terassi (n. 40 m2). Aurinkoa on tarjolla aamusta iltaan sekä näkymä Välimerelle.

Asunnossa on 2 TV ja 2 DVD sekä LANGATON INTERNET. Asuinalue on aidattu ja rauhallinen. Viehättävää kujaa pitkin pääset ympäri vuoden avoinna olevalle uima-altaalle.

Palvelut: 200 m säteellä on Mercadona, Consum, Lidl ja lukuisat baarit ja ravintolat. Playa Flamencan markkinoille on n. 1 km. Alicanten alueen suurin OSTOSPARATIISI Zenia Boulevard on n. 5 min. kävelymatkan päässä. Sieltä löytyy yli 150 kauppaa, ravintoloita ja vapaa-ajan viettopaikkoja. Siellä on mm. supermarket Alcampo, urheiluliike Decathlon, elektroniikkamyymälä Media Markt, vaatekaupat Primark, Mango, Zara, H&M, C&A, Lefties, Guess jne. Lapsille on mm. oma puuhamaa sekä peli- ja keilahalli.

Uimarannat: Lähellä on lukuisia uimarantoja. Suosituimmalle La Zenian uimarannalle on matkaa alle yksi kilometri.

Golfkentät: Useita aivan lähiympäristössä. Lähin Villamartin n. 1,5 km Bussiyhteys on mm. Torreviejaan ja Alicanteen. Kävelymatkan etäisyydellä on edullinen urheilukeskus(tennis, koripallo, jalkapallo ja uimahalli).

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 425 6 yötä(+takuuvuokra, siivous ja check in/out)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

223, Res. Amapolas IV on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 223, Res. Amapolas IV

Tuotearvioita ei vielä ole.