402, Holanda

Tervetuloa lomailemaan uudessa, vuonna -22 valmistuneessa ja tasokkaasti varustellussa kattohuoneistossa. Tämän loma-asunnon vetonauloja ovat huoneiston yksityisessä käytössä oleva oma uima-allas sekä hiiligrillillä ja kesäkeittiöllä varusteltu kattoterassi, jossa voit kokkailla ja nauttia la Matan kauniista meri- ja kaupunkimaisemista.

Lomailu on tehty sinulle helpoksi tässä huoneistossa. Talon sisäänkäynnin edestä löydät katetun oman parkkipaikkasi. Noin 300 metrin kävelymatkan päässä asunnolta on Torreviejan kauneimmaksi tituleerattu la Matan ranta sekä sesongin aikaan sykkivä rantabulevardi lukuisine ravintoloineen ja kahviloineen.

Kaupat, minimarketit ja apteekki ovat vieressä. Jos ruokaostosten haku kaupasta tuntuu ikävältä lomalla, niin voit tilata ne supermarket Consumista 4 eurolla suoraan ovellesi (yli 60 € ostokset). Taloyhtiön edestä kulkee suora bussiyhteys Torreviejan keskustaan, joten ilman autoakin pärjäät täällä mainiosti.

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avokeittiö, kodinhoitotila pyykinpesukoneella, parveke sekä 50 m² kokoinen yksityinen kattoterassi. Päämakuuhuoneessa on parivuode sekä oma kylpyhuone. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Asunto on ihanteellinen neljälle henkilölle. Asunnon lämmitys ja viilennys on toteutettu tehokkaasti jokaiseen huoneeseen kanavoidulla ilmalämpöpumpulla.

Vuokraan sisältyy nopea valokuitunetti wifillä (600Mbps), vesi sekä katettu parkkipaikka. Käytössäsi on myös taloyhtiön yhteinen iso uima-allas ja talon alakerrassa sijaitseva 12 m² varastotila vaikkapa golfvarusteillesi tai polkupyörille.

Tästä linkistä voit käydä katsomassa mitä kaikkea La Matan alue voi sinulle tarjota: https://www.lamatainformation.com/ 

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 450 for 6 nights (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

402, Holanda is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "402, Holanda"

There are no reviews yet.