405, Marcelina

Tämä viehättävä bungalow tarjoaa viihtyisän pakopaikan niille, jotka etsivät mukavaa oleskelua Torreviejassa.

Siinä on yksi makuuhuone ja yksi kylpyhuone, joten se tarjoaa kompaktin mutta kutsuvan tilan yhdelle hengelle tai pariskunnalle. Tämän kiinteistön kohokohta on sen laaja terassi, joka on itään päin.

Tämä bungalow sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä ostoskeskuksesta, supermarketeista ja vilkkaasta kaupungin keskustasta, ja se takaa helpon pääsyn erilaisiin palveluihin ja viihdevaihtoehtoihin.

Haluatpa sitten nauttia kesälomasta tai talvipaosta, tämä kiinteistö on ihanteellinen valinta kausivuokralle. Koe täydellinen yhdistelmä mukavuutta, mukavuutta ja kaunista ympäristöä tässä ihastuttavassa Torreviejan bungalowissa.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Details

Availability

Prices start at: 50 per night (+taxes and fees)

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

405, Marcelina is available for selected dates.

Prices start at:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Write a review

Review "405, Marcelina"

There are no reviews yet.