415, Panticosta II

Tämä moderni kerrostasoasunto tarjoaa kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, mikä tekee siitä ihanteellisen tilan mukavaan asumiseen. Sijaitessaan etelään päin omaa uima-allasta unohtamatta, omaisuus tarjoaa rentouttavan ja virkistävän paikan aivan kynnykselläsi.

Asunnossa on tilava terassi, jossa on ruokapöytä, täydellinen aterioiden nauttimiseen ulkona ja auringonoton iloksi. Sisällä on kaikki tarvittavat mukavuudet kätevään ja nautinnolliseen elämään.

Lisäksi asunnon sijainti on erittäin kätevä. Se sijaitsee lähellä supermarketia, baareja, ravintoloita ja skandinaavista koulua, mikä varmistaa helpon pääsyn jokapäiväisiin tarpeisiin ja laadukkaaseen koulutukseen.

Niille, jotka matkustavat usein, asunto tarjoaa erinomaisen yhteyden sekä lentokentälle että moottoritielle, mikä tekee matkoista sujuvia. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä kerrostasoasunto yhdistää modernin asumisen mukavuuteen ja saavutettavuuteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät mukavaa ja hyvin sijaitsevaa kotia.

Asunnon avainten luovutus/Asunnon lopputarkastus 60€ ( mukautetaan suoraan varaukseen)

Takuuraha alle kahden kuukauden varauksessa on 300 € ja sitä pidemmissä vuokrauksissa takuuraha on kuukauden vuokraa vastaava summa. Alle 90 pv varaukset maksetaan kahdessa osasssa ja kokonaisuudessaan ennen avainten luovutusta.

Varausta tehdessänne maksatte 23%:n varausmaksun varauksen kokonaissummasta.

Varauksen takuuraha muuttuu vuokrauksen alettua vakuudeksi, joka palautetaan vuokralaisen ilmoittamalle tilille, kun asunto on tarkastettu ja todettu olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa (kahden viikon kuluessa vuokrauksen päättymisestä).

Lisätiedot

Saatavuus

Hinnat alkaen: 500 6 yötä(+takuuvuokra, siivous ja check in/out)

Varauslomake

Seuraavat kentät ovat pakollisia *Varaa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

415, Panticosta II on saatavilla valittuina päivinä.

Hinnat alkaen:

0 arvostelua

Arvioitu 0 kohteesta 5.
Kirjoita arvostelu

Tarkista 415, Panticosta II

Tuotearvioita ei vielä ole.